Kumaha Ngagantelkeun Sababaraha Télévisi ka Hiji Antena?

Kumaha Ngagantelkeun Sababaraha Télévisi ka Hiji Antena?

Antena sok langkung saé dibandingkeun sareng televisi kabel. Upami anjeun gaduh sababaraha TV di bumi anjeun, sapertos kalolobaan jalma, ogé anjeun henteu tiasa ngagantelkeun anteneu anu béda dina unggal TV, janten aya cara pikeun anjeun tiasa ngembangkeun sambungan sababaraha Televisi sareng anteneu luar anu sami. .

  

Ngamangpaatkeun pamisah anteneu katingalina mangrupikeun cara anu gampang pisan pikeun ngadamel sambungan sababaraha TV nganggo anteneu tunggal. Tapi ngirangan kabel coaxial nyalira tina anteneu luar ka TV anjeun sanés tugas dasar. Tambih Deui, upami anjeun nganggo coax kualitas rendah, aya leungitna sinyal nalika kabel coaxial ngalir ka bumi anjeun.

  

Prosés stepwise pikeun nyieun sambungan

   

Sambungkeun Sababaraha TV ka Hiji Antenna

  

Milih kabel coaxial

  

Milih jinis kabel coaxial anu pas penting nalika anjeun ngadamel sambungan sababaraha TV nganggo anteneu tunggal. Janten upami anjeun hoyong milih kabel coaxial, éta langkung saé nganggo kabel dumasar tambaga sabab mastikeun yén aya leungitna sinyal anu rendah dibandingkeun sareng kabel anu sanés.

  

Milih kabel coaxial

  

Kabel kabel parantos dipasihkeun sareng anteneu. Anjeun oge bisa make kabel eta pikeun ngadegkeun sambungan, tapi kualitas gambar teu jangji jeung eta. Nganggo kabel koaksial anu pas bakal ngabantosan anjeun ngahontal sinyal kualitas anu saé sanajan anjeun nganggo anteneu tunggal pikeun nyambungkeun TV di sakumna bumi anjeun.

Milih kabel coaxial

A kabel wiring geus dibikeun jeung anteneu Anjeun oge bisa make kabel nu pikeun ngadegkeun sambungan, tapi kualitas gambar teu jangji jeung eta. Nganggo kabel koaksial anu pas bakal ngabantosan anjeun ngahontal sinyal kualitas anu saé sanajan anjeun nganggo anteneu tunggal pikeun nyambungkeun TV di sakumna bumi anjeun.

Milih jinis anteneu anu pas

Pilihan anteneu indoor sareng outdoor gumantung kana aturan sareng peraturan di daérah anjeun. Upami anjeun diidinan gaduh anteneu luar, maka langkung saé kéngingkeun anteneu luar multi-arah pikeun ngahubungkeun ka bumi anjeun.

  

Ieu alatan alesan yén anteneu outdoor mindeng dipasang boga luhureun taneuh sakumaha sinyal nu sumebar di spasi, jadi eta leuwih hade anteneu anjeun aya dina spasi pikeun panarimaan hadé dua sinyal.

   

Tapi lain hartosna anjeun teu tiasa gaduh anteneu jero rohangan Anteneu jero ruangan anu kuat ogé tiasa janten sumber suplai sinyal pikeun TV anjeun. Anjeun oge tiasa ngagantelkeun hiji atanapi dua derajat sareng anteneu jero ruangan tunggal sareng kéngingkeun anteneu sanés pikeun TV anu sanés, masing-masing.

   

Ayeuna kami parantos siap nganggo anteneu anu leres sareng kabel coaxial. Lengkah saterusna nyaéta nyieun sambungan anteneu jeung sakabeh TV sabudeureun imah anjeun.

Pamasangan anteneu

Anggap anjeun masang anteneu luar anu posisi anteneu kedah dipertimbangkeun. Pikeun tujuan ieu, anjeun tiasa nganggo kompas pikeun tujuan anteneu anjeun ka arah menara transmisi. Sering nyarios yén anjeun tiasa nempatkeun anteneu luar multi-arah dina posisi sareng arah anu anjeun pikahoyong. Sanajan kitu, malah anteneu outdoor multi-arah jalan pangalusna lamun geus nempatkeun aranjeunna dina orientasi ditangtoskeun tina saluran transmisi.

  

Pamasangan anteneu

  

Kusabab anteneu TV anjeun parantos dipasang, anjeun kedah ngalakukeun scan manual dina TV anjeun pikeun mariksa sabaraha saluran anu tiasa anjeun aksés tina arah anteneu anu khusus. Ngagunakeun amplifier mantuan ngakses leuwih saluran TV, tapi éta sasaena pikeun ngalakukeun scan channel tanpa ngagunakeun amplifier munggaran.

Milih jenis panguat katuhu

Anteneu jero ruangan gaduh amplifier pikeun naekeun sinyal; kumaha oge, kalawan anteneu outdoor, anjeun peryogi amplifier pikeun ngaronjatkeun gawé na. Sacara éksklusif aya dua jenis amplifier nya éta pre-amplifier jeung distribution amplifier.

  

Milih jenis panguat katuhu

  

Pra-amplifier disambungkeun antara kabel coaxial jeung anteneu. Éta dipasang pikeun ningkatkeun sinyal anu katangkep ku anteneu sateuacan katampi ku TV. Panguat distribusi dianggo upami urang nyambungkeun sababaraha alat sareng anteneu tunggal. Éta ningkatkeun kakuatan sinyal bari ngabagi sinyal anu sami pikeun sadaya alat. Dina kasus urang, urang bakal ngagunakeun amplifier distribusi.

Milih splitter sinyal

Anjeun tiasa make dua atawa tilu cara splitter 2 cara splitter mangrupakeun splitter saimbang tur ngamungkinkeun sambungan dina duanana tungtung. Éta ngagaduhan dua palabuhan pikeun nyambungkeun kabel coaxial sareng éta. Splitter tilu arah umumna henteu saimbang sareng gaduh tilu palabuhan pikeun ngalampirkeun kabel coaxial. Leungitna sinyal lumangsung ngaliwatan sakabéh sambungan tina tilu arah splitter.

  

A saimbang tilu arah splitter oge sadia, nu nunjukeun yen leungitna sinyal nurun tina unggal palabuhan coaxial. Janten, pilihan splitter anu anjeun badé mésér gumantung kana jumlah sambungan anu anjeun hoyong pasang nganggo splitter.

  

Milih splitter sinyal

  

Splitter ngabagi sinyal anu sami sapanjang TV anjeun. Janten upami anjeun parantos ngagantelkeun baju haneut kana TV anjeun, disarankeun pikeun ngalakukeun scan saluran manual dina TV anjeun pikeun mariksa sabaraha sinyalna pamisah sinyal anjeun turun.

  

Ieu kumaha sababaraha TV disambungkeun ka anteneu tunggal ngagunakeun kabel coaxial, anteneu outdoor, amplifier, sarta splitters sinyal.

   

Prosedur gancang pikeun nyambungkeun sababaraha TV sareng anteneu tunggal

  

1. Meunangkeun splitter coaxial digabungkeun jeung kabel. Cai mibanda loba palabuhan pikeun kantétan tina sababaraha kabel komérsial pikeun nyieun sambungan sababaraha TV ku anteneu panarimaan tunggal.

 

2. Lengkah kadua nyaéta panempatan anteneu Anjeun. Pasang anteneu luar saluhur-luhurna pikeun nampi sinyal anu langkung saé.

  

3. Paké kabel coaxial tunggal ngalir ka handap tina anteneu kana splitters lajeng sambungkeun sababaraha kabel coaxial kalawan unggal alat TV.

  

4. Panjang kabel coaxial kudu dironjatkeun, kitu ogé gumantung kana kabutuhan Anjeun pikeun nyambungkeun sakabeh TV sabudeureun imah anjeun ku anteneu tunggal.

  

5. Disarankeun pikeun ngamankeun kabel coaxial di tempat saluhur mungkin ku kituna anjeun teu trip leuwih aranjeunna, atawa kabel coaxial teu muncul dina bentuk loop a, nu ngakibatkeun leungitna sinyal. Biasana kabel coaxial disimpen caket sareng hateupna.

   

Tuning manual kedah dilakukeun dina unggal set televisi pikeun milarian saluran TV anu diperyogikeun. Upami anjeun kedah nyambungkeun sadaya TV di sapanjang gedong, maka disarankeun nganggo langkung ti hiji splitter. Tapi kualitas kabel coaxial kedah sampurna; Upami teu kitu, kualitas gambar teu dijamin ku unggal set televisi.

  

Naon komponén anu paling penting pikeun nyieun sababaraha sambungan?

    

Komponén anu paling penting dina sambungan TV sareng anteneu nyaéta pamisah sinyal. Kusabab kabel coaxial anu dianggo dina pas penting, pamisah sinyal langkung penting. Ieu mangrupikeun alat anu dianggo pikeun nyebarkeun sinyal anu asalna tina anteneu ka sadaya alat anjeun nganggo kabel coaxial. Éta diwangun ku seueur résistansi anu ningkatkeun sinyal anu asalna tina feeder anteneu sareng nuju ka reséptor TV.

  

komponén penting pikeun nyieun sababaraha sambungan

  

Aya rentang frékuénsi tetep nu sinyal splitter ngamungkinkeun ngaliwatan eta. Janten, sateuacan mésér pamisah sinyal, anjeun kedah parios frekuensina ngeunaan anteneu anjeun. A splitter sinyal diwangun ku aluminium ngajadikeun eta leuwih awét sarta lampu.

  

kacindekan

  

Janten anjeun tiasa nyambungkeun sababaraha TV sareng anteneu tunggal nganggo kabel coaxial kualitasna alus sareng pamisah sinyal. Disarankeun ngagunakeun panguat arah pikeun ningkatkeun kakuatan sinyal anu asalna tina anteneu.

panalungtikan

TAROS KAMI

contact-email
kontak-logo

FMUSER INTERNATIONAL GROUP kawates.

Kami salawasna nyadiakeun konsumén urang jeung produk dipercaya jeung jasa considerate.

Upami anjeun hoyong ngahubungi kami langsung, mangga angkat ka taros Kami

  • Home

    imah

  • Tel

    Tel

  • Email

    surélék

  • Contact

    kontak